Maak kennis met de ANWB Visa Classic kaart

Publicidade

Publicidade

Als je ANWB-lid bent, lees dan meer over hoe je een goedkope creditcard kunt krijgen die aan elke keten gekoppeld kan worden. De kaart werkt niet zonder lidmaatschap, dus je moet ANWB-lid blijven.

Net als een gewone kredietkaart kunt u er alles mee doen wat u zou verwachten: wereldwijd betalen, ook op internet, een huurauto boeken en betalen.

Publicidade


Tot de voordelen behoren ook een leveringsgarantie voor bestellingen via internet en een aankoopverzekering van 180 dagen. 

Publicidade

Het goedkoopste ANWB-lidmaatschap kost ongeveer €15,50 per jaar.

Publicidade

Bijzondere voordelen

  • Instelbare uitgavenlimiet
  • Waar voor je geld
  • Verstandige aanvulling op de bestaande ANWB-bijstand
  • Stort saldo op kaart voor extra bestedingsruimte

Belangrijkste kenmerken

Prijs per jaar €16
Extra kaart€16
Bestedingslimiet €5.000 (maximaal)
Wijze van betalenAchteraf
Gespreid betalen mogelijk?Nee
Rente bij gespreid betalen
Kosten geld opnemen4% (bij positief saldo 1% tot €1,50)
Wisselkoersopslag 2%
Spaarrente 0%
Uitgever ICS/ANWB
BankonafhankelijkJa
Waardering creditcard8.10

Is het de moeite waard?

Met de mogelijkheid om veilig en gemakkelijk thuis of online te betalen en voor € 16 per jaar – waarmee het de goedkoopste creditcard voor ANWB-leden is – is het een zeer voordelige kaart. Vrijwel alle aankopen met de ANWB Visa Classic creditcard zijn automatisch 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging.

U kunt uw bestedingslimiet kiezen binnen een maximum van 5.000 euro. Tijdens de aanvraagprocedure van de kaart kiest u de uitgavenlimiet van uw voorkeur, waarna ICS uw financiële situatie analyseert en nagaat of de door u gekozen limiet voor u geschikt is. Zo niet, dan krijgt u een lagere uitgavenlimiet die overeenkomt met uw persoonlijke profiel. Dat wil zeggen, afhankelijk van, kun je tot 5.000 euro uitgeven op een ANWB Visa Classic kaart en later kun je deze kosten zelfs terugbetalen. 

Publicidade

Publicidade


De achterstanden kun je maandelijks zonder extra kosten aflossen, bekijk al je betalingen eenvoudig via Mijn Card Online en vanuit de officiële ANWB creditcard app. Dus, als je ANWB-lid bent, ja, de kaart is zeer de moeite waard! Het is de meest betaalbare kaart voor leden.

Publicidade

Klik nu op de onderstaande knop en ontdek de beste creditcardopties in uw regio. Een verscheidenheid aan opties voor u te vinden, het beste krediet in de markt, de beste mogelijkheden en degene die het beste past bij uw inkomen! Klik nu en leer meer.

Publicidade