Lue kaikki Finnair Plus -luottokortista

Publicidade

Publicidade

Finnair Plus -luottokortti on yksi Danske Bankin suosituimmista korteista, jolla on monia ominaisuuksia ja etuja. Se sopii sinulle, joka matkustat usein ja olet etsinyt laadukasta korttia.  

Ennen kortin hakemista on tärkeää tietää, että Finnar Plus on Visa-kortti, ja sitä on saatavana kahtena versiona: Finnair Visa Plus.   

Publicidade

Tämä on yksinkertaisempi kortti, jonka luottoraja on 1.000-10.000 EUR, voit ansaita 2000 EUR lisäpisteitä pääkortilla, tarjoamme tämän mahdollisuuden kiitoksena ensimmäisen vuoden jäsenyydestäsi. 


Publicidade

Finnair Visa Plus Gold -kortti on jo kattavampi, sillä luottoraja on 5.000-20.000 EUR, ja lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden ansaita 10 000 lisäpistettä vuosittain pääkortilla (Finnair Plus), saat nämä pisteet toisesta käyttökerrasta alkaen, sinun on maksettava kortin vuosimaksu saadaksesi nämä pisteet.

Publicidade

Kun käytät korttia ostoksiin, ansaitset myös yhden Finnair Plus -pisteen jokaista käytettyä euroa kohden (1 euro = 1 piste). Molemmat kortit tarjoavat muista Visa-korteista tuttuja ominaisuuksia ja monenlaisia etuja kanta-asiakkaille, joista tärkeimpänä mainittakoon, että voit ansaita Finnair Plus -pisteitä myös muita ostoksia tehdessäsi.

Miten pisteet toimivat?

Aiemmin totesimme, että kaikki kertyneet pisteet voidaan kerätä päätilille, Finnair Plus -tilille, nämä pisteet syntyvät automaattisesti joka kuukausi, jonka ansaitset, ja ne voidaan käyttää välittömästi, mutta valitettavasti niitä ei ole mahdollista kerätä silmämääräisesti tehdyistä ostoksista. Muista, että mitä enemmän pisteitä keräät, sitä enemmän Finnair Plus -etuja saat.    

Publicidade

Publicidade

Finnair Plus ja Finnair Plus Visa Gold eivät myöskään korvaa Finnair Plus -jäsenkorttia, eivätkä luottokortilla ansaitsemasi pisteet vaikuta jäsensaldoosi.

Tämän kortin matkavakuutus

Jos olet kiinnostunut matkustamaan ympäri maailmaa ja tutustumaan uusiin paikkoihin Euroopassa ja muualla maailmassa, voit saada tiettyjä etuja liittymällä Finnair Plus -luottokorttiisi.

Publicidade

Lisäksi Finnair Plus -luottokortin matkavakuutuksen myötä saat matkakortin, jonka avulla voit matkustaa perheenjäsentesi kanssa ulkomaille entistäkin edullisemmin, alennuksin. Maksat 75 % Finnair Plus -viisumilla. 

Finnair Visa Plus -matkavakuutus on täydentävä vakuutus, joka sopii erinomaisesti matkatapaturmien, sairauden, matkan peruuntumisen/ keskeytymisen, lentojen viivästymisen, matkatavaroiden katoamisen, vahingoittumisen ja/tai viivästymisen varalta.

Publicidade

Finnair Visa Plus Gold -kortin matkavakuutus on sen sijaan kattavampi, esimerkiksi matkatapaturman tai -sairauden, matkan peruuntumisen tai keskeytymisen, lennon viivästymisen sekä matkatavaroiden katoamisen, vahingoittumisen tai viivästymisen varalta. Lisäksi pelissä on “Hole in One” -kate, joka kattaa muiden pelaajien juomista aiheutuvat kulut samalla golfkentällä.

Falck Global Assistance sisältyy molempiin kortteihin, ja se on matkahätäpalvelu, josta saat tarvittaessa hätäapua, jos korttisi esimerkiksi katoaa ulkomailla.

Miten korttimaksu toimii?

Voit maksaa kortillasi ostokset maksupäätepisteiden myymälöissä, voit myös maksaa etämaksuja ja nostaa rahaa mistä tahansa Visa-käteisautomaatista, missä tahansa oletkin, sekä kotimaassa että ulkomailla.  

Ulkomailla voit maksaa euroina tai sen maan paikallisessa valuutassa, jossa olet. Yleensä, jos maksat paikallisella valuutalla, saat paremman vaihtokurssin.Danske tarjoaa mobiilipankissaan valuuttamuunninta, jonka avulla voit helpommin laskea valuuttakurssin kansainvälisissä valuutoissa tehdyille ostoksille.    

Verkkokauppaostokset Finnair Plus -luottokortilla kannattaa tehdä turvallisesti Visan vakuutusostopisteissä, joissa seurataan korttitapahtumia ja joissa voit valittaa, jos maksutapahtumaa ei ole tehty heti, et tunnista sitä tai se on virheellinen. Ilmoita asiasta pankille viipymättä ja havaitse virhe. Jos virhe johtuu maksunsaajasta, joka on toiminut virheellisesti, sinun on ilmoitettava siitä ensin maksunsaajalle. 

Jos kyseessä on velallisen sopimusrikkomus, voit kääntyä Dansken puoleen ja esittää luotolla maksettua summaa koskevan vaatimuksen. 

Finnairin luottokortin hinta

Jos vaihdat Danske Finnair Plus -luottokortin edut, siihen liittyy myös erilaisia käyttökustannuksia, jos sitä käytetään eri tilanteissa.    

Finnair Plus Visa -peruskortin vuosimaksu on 3,65 % luottorajasta, kuitenkin vähintään 150 euroa, eikä kortti sisällä vuosimaksua.  

Jos et maksa laskuasi ajoissa ja sinulla on edelleen saldoa luottokortillasi, sinulta peritään korkoa tästä käytetystä luotosta (jonka myöntää Danske Bank A/S), tässä tapauksessa korko on 3 kuukauden euribor plus 13 %. 


Todellinen vuosikorko on kuitenkin 22 % laskettuna 1 500 euron luotolle (1.6.2019) ja luoton arvioitu kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 1 657,84 euroa laskettuna 1 500 euron luotolle (1.6.2019).

Luottorajasta riippumatta Finnair Visa Gold Plus -kortin vuosimaksu on 150 euroa, ja saat pääkortin rinnalle rinnakkaiskortin, josta ei peritä vuosimaksua. Tällä kortilla käyttämäsi luotto-ominaisuus on 3 kuukauden Euribor plus 9 %.

Finnar Plus Visa Gold -luottokortin todellinen vuosikorko on 15,6 % 5 000 euron luotolle laskettuna, ja luoton arvioitu kokonaismäärä korkoineen ja kuluineen on 5 385,30 euroa.

Jos käytät kortin käteisnostotoimintoa Danske Online Bankingissa tai ulkomaisella pankkiautomaatilla, nostokulut ovat 2,00 plus 3,0 %. Jos valuuttakurssia sovelletaan ulkomaisiin ostoksiisi, hinta on Visan tukkuhinta lisättynä 1,95 %:lla.

Klikkaa nyt alla olevaa painiketta ja tutustu alueesi parhaisiin luottokorttivaihtoehtoihin. Erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit löytää markkinoiden parhaat luotot, parhaat mahdollisuudet ja sen, mikä sopii parhaiten tuloihisi! Klikkaa nyt ja lue lisää.

Publicidade